Lion’s Mane Schnitzel

En sprød og saftig vegetarisk schnitzel lavet med Lion’s Mane svampe. Denne ret er perfekt til dem, der savner den klassiske schnitzeloplevelse, men ønsker et plantebaseret alternativ. Kæmpe vinder herhjemme!

Fremgangsmåde:

1. Forbered paneringen: Forbered tre skåle – en med hvedemel blandet med salt, peber og røget paprika, en med sammenpisket æg, og en med rasp.

2. Panér Lion’s Mane svampene: Vend først svampeskiverne i melblandingen, derefter i ægget og til sidst i raspen, så de bliver godt dækket.

3. Steg schnitzlerne: Varm smør eller olie i en pande ved middel varme. Steg de panerede svampe i 3-4 minutter på hver side, indtil de er gyldne og sprøde.

4. Servering: Anret schnitzlerne på en tallerken med citronbåde og valgfrit tilbehør som kartoffelsalat.

Kategori :
Aften
Samlet tid :
25 minutter
Næring :
350-400 kcal
Personer :
2

Ingredienser

• 300 g Lion’s Mane svampe, skåret i 1-2 cm tykke skiver

• 1 dl hvedemel

• 1 æg (eller plantebaseret alternativ)

• 1 dl rasp

• 1 tsk salt

• 1 tsk peber

• 1/2 tsk røget paprika (valgfrit for ekstra smag)

• 2 spsk smør eller olie til stegning

• Citronbåde til servering

• Kartofler eller kartoffelsalat som tilbehør

Det skal du bruge:

• 3 skåle til panering

• Stegepande

Næring

• Kalorier:  350-400 kcal

• Protein: 8 g

• Fedt: 18 g

• Kulhydrater: 35 g

• Fiber: 3 g

lignende opskrifter