Maitake "Chicken" Tikka Masala

En krydret og cremet tikka masala, hvor Maitake svampe efterligner teksturen af kylling. Perfekt til dem, der ønsker en kødfri version af den klassiske indiske ret. Jeg er selv kæmpe fan af indisk mad, og især når det kommer til vegetarretter.

Fremgangsmåde:

  1. Marinér svampene: Bland yoghurt og tikka masala krydderiblanding i en skål. Vend Maitake svampene i blandingen, og lad dem marinere i mindst 10 minutter.
  2. Steg løg og krydderier: Varm olivenolie i en pande, og sautér løg, hvidløg og ingefær ved middel varme, indtil løgene er bløde.
  3. Tilsæt svampene: Tilsæt de marinerede Maitake svampe, og steg i 5-7 minutter, indtil de er let gyldne.
  4. Lav saucen: Hæld hakkede tomater og kokosmælk i panden, og lad retten simre i 10-15 minutter, indtil saucen tykner. Smag til med salt og peber.
  5. Servering: Server tikka masalaen med kogte ris, og pynt med frisk koriander.
Kategori :
Aften
Samlet tid :
35 minutter
Næring :
400-450 kcal
Personer :
2

Ingredienser

  • 200 g Maitake svampe, skåret i store stykker
  • 1 dl græsk yoghurt (eller plantebaseret yoghurt)
  • 1 spsk tikka masala krydderiblanding
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk friskrevet ingefær
  • 1 dåse hakkede tomater (400 g)
  • 1 dl kokosmælk eller fløde
  • Frisk koriander til pynt
  • Ris til servering
  • Det skal du bruge:

  • Stegepande
  • Gryde til ris
  • Næring

  • Kalorier: Cirka 400-450 kcal
  • Protein: 10 g
  • Fedt: 20 g
  • Kulhydrater: 45 g
  • Fiber: 7 g
  • lignende opskrifter